U zoekt een betrouwbare stukadoor voor piekfijne pleisterwerken? Wij zijn als professioneel en ervaren bedrijf onder meer actief in binnenbepleistering te Gent en ver daarbuiten. Een perfecte uitvoering tot in het kleinste detail, zit in ons DNA.

binnenpl

In renovatie én nieuwbouw

Bij Janek.S BVBA werken we steeds op basis van vrijblijvende offerte. Voor nieuwbouwprojecten kunnen we zelfs al een prijsofferte voorzien op basis van uw bestaande plannen. Bij renovaties spreken we persoonlijk af met de klanten en bespreken we wat er allemaal moet gebeuren. Daarbij voorzien we eventueel het nodige advies vanuit ons professioneel oog.

Standaard werken we met gipsbepleistering, maar we kunnen ook werken met natuurpleister (natuurkalkpleister). Dat wordt veelal gebruikt voor bijvoorbeeld monumenten en oude gebouwen. Gewone gipsbepleistering wordt namelijk niet toegelaten bij monumenten.

Alles schilderklaar afgeleverd

Onze werken worden - we blijven het herhalen - tot in de puntjes verzorgd. Daarom kan het zijn bij renovatieprojecten dat we moeten werken met een 2-lagensysteem om het beste resultaat te bereiken. Daarnaast zorgen we er indien nodig ook voor dat bekabeling en leidingen verborgen worden. Ook opknappen van de oude muren hoort daar bij. Dat kan gaan van reparatie tot een volledig nieuwe bezetting. Na het stucwerk zijn uw muren perfect egaal en schilderklaar. U krijgt gratis advies en een vrijblijvende offerte. Aarzel dus niet en contacteer Janek.S BVBA.

 

Een greep uit onze projecten binnenbepleistering.

binnenmuren

 

Klik op hier voor een selectie van onze projecten binnenbepleistering.