Bij Janek.S BVBA gaan wij voor uw perfecte stukadoor, van kleine verbouwingen tot industriële werven. En dat in verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen. Zowel glad als in reliëf. Alles is mogelijk met onze buitenbepleistering uit Gent.Buitenbepleistering

Vele soorten bepleistering

Omdat elk huis, pand of bedrijf uniek is, bieden wij ook alle soorten bepleistering aan voor uw buitenopdrachten. Denk maar aan sierpleister of crepi op basis van siliconen: zowel gekorreld als glad (dus met reliëf of glad). En dat kan in alle kleuren en stijlen op aanvraag van de klant. Ook hier bieden wij vrijblijvende offertes. In bestaande projecten komen we op bezoek, maar ook op basis van een nieuwbouwplan kunnen wij al mooie prijzen voorstellen. Bovendien kan u bij ons rekenen op een full service: zo doen wij ook de nodige schilderwerken na de pleisterwerken indien u dat wenst.

10 jaar garantie

We werken met 100% Willco-producten, een merk dat al sinds jaar en dag bekend staat om zijn kwaliteitsmateriaal. Voor uw buitenmuren kiezen we veelal voor crepi op basis van siliconen. Dat is ideaal voor moderne, onderhoudsvriendelijke en duurzame gevels.

Tijdens de uitvoering van onze projecten komt altijd iemand van Willco zelf kijken of we volgens de technische normen en standaarden aan het werken zijn. Alles wordt op en top volgens de regels van de kunst gedaan. Achteraf volgt dan een attest met 10 jaar garantie, ondertekend door bedrijf Willco zelf. Wij werken voor particulieren en bedrijven, nieuwbouw en renovatie en altijd met vrijblijvende offertes.

 

Bekijk hier onze projecten

knokke

Een greep uit onze reeds uitgevoerde projecten. Klik hier.